Privecursus haarknippen

sinds 2-7-2022 15:28:20

Grote foto privecursus haarknippen hobby en vrije tijd workshops Grote foto privecursus haarknippen hobby en vrije tijd workshops
prijs: Op aanvraag
Locatie : Heel nederland  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Maatwerk op Uw Locatie / Privéles Kapperscursus
Naast de avondcursussen Haarknippen, Haarstyling, Opsteken & Vlechten en Verven & Blonderen biedt SELFLINE de mogelijkheid tot een maatwerk kapperscursus: Maatwerk op Locatie.
Van privéles tot cursus in groepsverband op uw locatie, we denken graag met u mee.
Kenmerken van “Maatwerk op Locatie” zijn:
• De cursus wordt in overleg met u afgestemd op de doelgroep (b.v. kinderen knippen, bruidskapsels, reguliere cursus.)
• Flexibiliteit in data, dagdeel en aantal uren, alles in overleg
• U ontvangt vrijblijvend een maatwerk offerte
Als u alle technieken van de reguliere Selfline kapperscursus na afloop voldoende beheerst, dan kan indien gewenst het Selfline certificaat voor de betreffende opleiding worden verstrekt.
Met het SO1 certificaat kan u bijvoorbeeld vervolgens deelnemen aan de reguliere Selfline Gevorderdencursus Haarknippen.
Cursus op maat gemaakt voor U!
Selfline geeft ook de volgende kapperscursussen in groepsverband:
Cursus haarverven en blonderen
De cursus bestaat uit acht cursusavonden van 2 ½ uur en start in april. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De vakkundige docent legt de hand van het lesboek de theorie en de praktijk uit. Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd speciaal voor het haarverven.
Cursus Haarknippen
De cursus haarknippen is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij ervaren, getrainde kapsters u in tien avondlessen van 2 ½ uur de basistechnieken bijbrengen. De beginnerscursus haarknippen start twee keer per jaar, in de eerste week van april en de laatste week van september.
Na het behalen van het SO 1 certificaat kan men deelnemen aan de gevorderdencursus haarknippen, ook weer bestaande uit tien lesavonden van 2 ½ uur. Deze cursus start jaarlijks in januari en september.
Cursus Haarstyling
In de cursus haarstyling leert u de technieken om het haar in het gewenste model te stylen. Aan bod komt het volume maken met shapers, permanent, watergolf, föhntechnieken en het werken met een styltang. De cursus start in januari en bestaat uit 5 lesavonden van 2,5 uur. Er is geen voorkennis vereist. Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd met halflang echt haar De cursus is een ideale basis voor de cursus opsteken en vlechten en een essentieel onderdeel van het kappersvak .
Cursus opsteken en vlechten, modeleren lang haar
Eind februari start SELFLINE op diverse locaties in Nederland de cursus opsteken en vlechten. Voor o.a. bruidskapsels of moderne meidenkapsels is het leuk om het haar op te steken, te vlechten, te twisten en/of te knopen. Deze technieken leert u in de praktijkgerichte cursus opsteken en vlechten. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is vijf avonden van 2 ½ uur, van 19.30 uur tot 22.00 uur. De cursus start eind februari.
Professioneel kappersmateriaal
Ook voor het haarknippen en –snijden geldt dat goed gereedschap het halve werk is. Particulieren en kappers kunnen professionele kappersartikelen, meubilair, vloeistoffen en chemicaliën via de website bij de Selfline Shop bestellen.

Kenmerken: Kopen in HEEL NEDERLAND

Stuur bericht
Advertentienummer: 29143075 Meld aan Aanbodpagina