Persbericht


sinds 20-4-2023 15:56:01

Grote foto persbericht hobby en vrije tijd evenementen Grote foto persbericht hobby en vrije tijd evenementen Grote foto persbericht hobby en vrije tijd evenementen
Locatie : Breda  (Noord-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Persbericht
Première korte film Als ik straks ga (door Niels Landstra) Den Haag, 8 april 2023
Op vrijdag twaalf mei 2023 om 17u., vindt in De Nieuwe Veste (Breda), de première plaats van de korte muziekfilm Als ik straks ga van dichter/muzikant/beeldend kunstenaar Niels Landstra.
Dit bloemrijke gedicht verscheen in 2012 in de dichtbundel Waterval (Oorsprong) en later als liedgedicht in de dichtbundel Entree naar de hemel (2018, U2pi).
Het kunstzinnige project kwam tot stand door de verfilming van Landstra's gedicht door studenten van Breda University of Applied Sciences. De muzikale uitvoering van het ensemble On y va van het Utrechts Conservatorium en de leadzang van zijn oudste dochter Orsolya (Orsi) Landstra, hebben van dit op toon gezette gedicht een ware parel gemaakt.
Het evenement is vrij bij te wonen in de Culturele Markthal van De Nieuwe Veste, Molenstraat 6, Breda.
Na afloop zal Wethouder Inkomen en Cultuur Marike Nobel dichtbundel Entree naar de hemel in ontvangst nemen. Aansluitend zal de dichter/muzikant zijn werk signeren.
(onze website)
Voor het aanvragen van een interview met de auteur kunt u contact opnemen met Uitgeverij U2pi, tel: 070-3872770, redactie@u2pi.nl

Kenmerken: Kopen in Breda


Stuur bericht
Advertentienummer: 31429044 Meld aan Aanbodpagina