draaiorgel huren emmeloord, draaiorgel verhuur


sinds 18-1-2023 04:58:38

Grote foto draaiorgel huren emmeloord draaiorgel verhuur hobby en vrije tijd feestartikelen verhuur Grote foto draaiorgel huren emmeloord draaiorgel verhuur hobby en vrije tijd feestartikelen verhuur
prijs: Op aanvraag
Locatie : Emmelooord  (Flevoland)

Kenmerken

Beschrijving

te huur draaiorgel
Het draaiorgel is iets wat een ieder vanuit zijn jongste jaren al kan herinneren. Als kind zijnde was het zo mooi als je in de verte het geluid van het orgel hoorde naderen. Prachtig was het om te kijken naar de poppen aan de voorzijde die bewogen en met het stokje in hun hand op een belletje sloegen. Ook de achterkant van het orgel was heel fascinerend daar kon je kijken naar de trommelstokjes die op de trommels sloegen en het open- en dichtvouwen van het kartonnen orgelboek. De werking daar begreep je dan wel niets van, maar dat maakte het extra speciaal.
Van 1850 tot 1950 waren er grote draaiorgel verhuur bedrijven die diverse soorten grote en kleine straatorgels verhuurde, en was er de draaiorgelman die de straat op ging om mensen te laten genieten van de vrolijke deuntjes en op die manier geld te verdienen.
Overigens is Nederland het enige land ter wereld waar draaiorgels op straat spelen. Het is dan ook iets puur Hollands zoals de tulpen, molens, kaas en klompen
Maar gelukkig is het draaiorgel niet geheel verdwenen en is het bij veel evenementen nog heel populair. Denk aan: feesten en partijen, zoals een verjaardag, bedrijfsevenementen, jubilea 's buurtfeesten, winkeliersverenigingen, promotieactiviteiten, feestdagen, sinterklaas, kerstmarkten, etc.
U kunt het zo gek niet bedenken of het draaiorgel is voor alles inzetbaar.
Daarom bij een feestje of partij
Bel info of boeking: 0610609661
tot ziens bij flevo-verhuur
Draaiorgel de Winnetou
Kenmerken: Kopen in emmelooord


Stuur bericht
Advertentienummer: 14019971 Meld aan Aanbodpagina