100 Wensballonnen Vliegende Lantaarns Oud & Nieuw


  • Grote foto 100 wensballonnen vliegende lantaarns oud nieuw hobby en vrije tijd feestartikelen
  • Grote foto 100 wensballonnen vliegende lantaarns oud nieuw hobby en vrije tijd feestartikelen
  • Grote foto 100 wensballonnen vliegende lantaarns oud nieuw hobby en vrije tijd feestartikelen
Grote foto 100 wensballonnen vliegende lantaarns oud nieuw hobby en vrije tijd feestartikelen Grote foto 100 wensballonnen vliegende lantaarns oud nieuw hobby en vrije tijd feestartikelen Grote foto 100 wensballonnen vliegende lantaarns oud nieuw hobby en vrije tijd feestartikelen
€ 185
Locatie Maastricht  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

100 Veilige Wensballonnen - Vliegende lantaarns - Sky Lanterns voor de feestdagen: gratis verzending

Onze vliegende lantaarns met merknaam Volanterna zijn goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, dit is terug te vinden op de website van het VWA (googelen op Volanterna en het nummer 14110853). Let op: Niet goedgekeurde lantaarns mogen niet verkocht en niet gebruikt worden in Nederland.

Elke blisterverpakking bevat een lantaarn en een gebruiksaanwijzing als voorgeschreven door het VWA. De lantaarn is metaalvrij en gemaakt van vlamvertragend papier, de afgeschermde brander is reeds gemonteerd: de lantaarn is klaar voor gebruik!

Haal de lantaarn uit de verpakking, verwijder het papier rond de brander, open de lantaarn volledig, steek 2 hoekjes aan van de brander en wacht ongeveer 90 seconden tot de ballon zich volledig gevuld heeft met warme lucht.

Onze speciale eindejaars actie is € 1,85 per stuk, ongeacht het aantal.

We Versturen met post.nl, de verzendkosten bedragen € 6,50. Vanaf € 75 is de verzending gratis. Afhalen in Maastricht kan ook maar alleen op afspraak: we zijn een in wensballonnen en aanverwante artikelen gespecialiseerde webshop en hebben geen fysieke winkel.

Betaling via bank, credit card of paypal.

Lanterne Volanti
Brusselseweg 483
6218 HW Maastricht

Kenmerken: Kopen in MaastrichtE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15073637

Meer Feestartikelen

Meer Feestartikelen aangeboden in deze subrubriek.