DuinoCoin Duco Miner


sinds 21-5-2021 10:15:24

  • Grote foto duinocoin duco miner hobby en vrije tijd overige hobby en vrije tijd
  • Grote foto duinocoin duco miner hobby en vrije tijd overige hobby en vrije tijd
Grote foto duinocoin duco miner hobby en vrije tijd overige hobby en vrije tijd Grote foto duinocoin duco miner hobby en vrije tijd overige hobby en vrije tijd
prijs: € 20,33
Locatie : Heiloo  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Plug en play miner voor de DucoCoin. De miner wordt kant en klaar en voorgeprogrammeerd geleverd. U hoeft alleen nog maar zelf de stekker in het stopcontact te doen. De duino coin is een van de snelst groeiende altcoint van dit moment. Hij is zo opgebouwd dat hij te minen is met modules die weinig stroom verbruiken.
Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het minen van de Bitcoin of Ethereum coin. Je kan de duinocoin minen vanaf je computer, Android telefoon, ESP module of Raspberry pi. Dit is eventueel zelf te doen maar als je geen zin hebt om hier veel tijd in te steken is de kant en klare versie een perfecte oplossing.
De DuinoCoin miner is perfect als u meer wilt weten over het minen van coins. Daarnaast kust u kostendekkend minen met de kans dat de duicocoin groeit en uw coins veel geld waard worden. U staat nu aan het begin van de duicocoin. Op het moment van schrijven zijn het aantal miners in 2 weken tijd gestegen van 450 naar 4000 stuks.

Er zijn 3 modellen. De miner is leverbaar in een enkelvoudige versie, met 4 modules gemonteerd in een cluster of met 8 modules gemonteerd in een cluster. Bij iedere module zit een usb voedingskabeltje die in een usb adapter gestoken kan worden.
De usb adapter wordt niet meegeleverd. U heeft geen enkele programmeerkennis nodig. Wel moet u een stekker in het stopcontact kunnen steken. Daarna bent u al aan het minen en ziet u uw opbrengst in uw online account (wallet).
Let op! U moet voor aankoop eerst een account aanmaken via deze link.Na de bestelling krijgt u van ons een mail met de vraag of wifi ssid en wachtwoord mogen weten samen met uw duinocoin loginnaam (geen wachtwoord mailen, alleen loginnaam). Deze hebben wij nodig om de modules te kunnen voorprogrammeren.
De DucoMiner wordt speciaal voor u geprogrammeerd en kan derhalve niet worden teruggenomen.
Specificaties:
DuinoCoin miner. Meer info: onze website
Leverbaar in 1, 4 of 8 modules
Geen programmeerkennis nodig.
Plug en play. U hoeft alleen de stekker er in te steken.
Gemonteerd in cluster.
Gebruikt bijna geen stroom
Maakt geen geluid
Per module maximaal 200mA
Hashrate: 8-9,5kH/s per miner (9, 36 of 72kH/s)
Frequentie ESP CPU: 160Mhz
Geschatte (geen garantie) opbrengst 1 miner per dag: 5-6 duco
Geschatte (geen garantie) opbrengst 4 miner per dag: 20-24 duco
Geschatte (geen garantie) opbrengst 8 miner per dag: 34-38 duco
Nog geen 50 cent aan stroomkosten per module per jaar.
Zeer klein van afmeting
Met led t.b.v. status
Voorgeprogrammeerd aangeleverd.
Wordt geleverd met usb kabels 27cm. (exclusief adapter)
Met gratis 1 x update indien nodig. (Exclusief verzendkosten)
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
* Een miner bestaat uit 1, 4 of 8 module´s. Het resultaat is afhankelijk van meerdere factoren zoals de difficulty maar ook hoeveel miners je hebt. De efficienty zal bij meerdere miners steeds minder worden per module. Iedere volgende miner 4% minder efficient. De actuele waarde van de Duco fluctueert.
Kenmerken: Kopen in Heiloo

Advertentienummer: 25932050 Meld aan Aanbodpagina